Zorg

Historische en Actuele Web Data Rondom De Zorg

Zorg Data

Vergoedingen| Behandelkosten | Wachttijden

Wij helpen ziekenhuizen, verzekeraars en patientenorganisaties sneller tot inzicht en oplossingen te komen door slim gebruik te maken van data. Zo leveren we bijvoorbeeld op dagbasis tarieven die ziekenhuizen rekenen voor behandelingen, overzichten van wachttijden per behandelaar en beschikken we over data van alle specialisten (fystiotherapeuten, huisartsen , orthodontisten, kraamzorg, dietisten, dermatologen, GGZ etc. etc.)

Inkopers en Analisten gebruiken onze data o.a. om vestigingsonderzoek te doen en om het prijsbeleid te optimaliseren. Zo maken we samen de zorg transparanter en toegankelijker.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe webdata en Webscraping-As-A-Service een relatief goedkope en waardevolle aanvulling op je eigen data is! Data is o.a. toegankelijk via CSV, excel, database en API's. Altijd beschikbaar, altijd up-to-date.

Andere klantcases

vastgoed energie Zorg

Contact

Is web scraping van zorg data interessant voor jou? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

FetchMore : Creative Data Solutions | Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam

info@fetchmore.nl

020 893 2511

Wil je meer informatie over onze Web Scraping of Smart Bots services? Dat kan! Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag ons je terug te bellen. We streven er naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Real Time Web Analytics